Abone Olmanız Gereken Kanallar !

5 Temmuz 2015 Pazar

Fener Nedir ? Nasıl Yapılır ? Wither Ve Daha Fazlası !

Evettt Arkadaşlar Bugün Sizlerle Fener'in Ne İşe Yaradığı Hakkında Bilgiler Paylaşacağım...
Hemen Başlayalım.
Arkadaşlar Fener Minecraft'ta bana göre bana pek işe yarayan bir şey gelmese bile fener'i bazılarımız sevebilir.Fener yapmak biraz zor olsada yinede işinize yarayacağından eminim.Önce Size Fener Nasıl yapılır bir göstereyim. Yanlız Uyarayım Fener'i istiyorsanız Wither'ı Öldürmeniz Gerek !


Wither Şu Aşağıdaki :D







Ve Tabii Bu Ne Nasıl Yapılır Diye Soracaksınızdır.Bu 3 Kafalı Yaratığın Adı Wither Ve Bu Normal Dünyada Ve Nether Ve End'de spawnlanmaz Bu EnderDragon Gibi Bir Şeydir Ve Bu Arkadaşın Tek Farkı Bizim Onu Yapacak Olmamızdır. Wither Şu Şekilde Yapılır.
Peki Geldik Zurnanın Zırt Dediği Yere Bu Kafalar Nasıl Ve Nerden Bulunur Ve Tabii Şu Bloklarda Ne ?
Arkadaşlar Önce Bloklar İle Başlamak İstiyorum Bu Blokların Adı: Ruh Kumu'dur Arkadaşla Nether'da Bulunur Peki Bunları Buldunuz Tam 4 Tane Topladınız. Bu Kafaları Nerden  Bulacağız ?
Bu Kafalarda Aynen Arkadaşlar Nether'da Bizim Dilimizle Nether'ın Kaleleri Olarak Bilinen Yerde Aynı Şu Şekilde İskeletler Bulunur.                                                              Korkunç Değil mi ? :D




Her neyse Bu İskeletler Wither Skeleton Adında Geçerler.Ve Ellerinde Yay Yoktur :D Onlar Taş Kılıç Taşırlar Ve Bence Normal İskeletten Daha Güçsüzler Çünkü Bu Size Yakınlaşmak Zorundadır Fakat Tavsiyem Çok Yakınlaşmayın Çünkü Size Wither Etkisi Adında Bir Büyü Gibi Bir Şey Yaparlar Ve Canınızın Zehir Etkisi Almış Gibi Gitmesine Sebep Olur.Bu Arada Wither Skeletonlar Çok Hızlıdırlar Bu Nedenle Dikkat Etmenizi Öneririm.       Oh Be Ne Yazdık Tabi Sizde Okudunuz :D                                                                                                                                                               Bunları Öldürdüğünüzde Kafaları Düşer Ama Siz %100 Oran Veremem Çünkü Sürekli Olarak Kafaları Düşmeyebilir.Bildiğim Kadarıyla 1/40 Düşüyor Ama Ganimet 3 Basabilirseniz Kılıcınıza Daha Çok Düşme Olasılığı Var.Bu Arada Bu Kale Dediğim Yer Alttaki Resme Benzer Aman He Nether Kalesi Bulucam Diye Sakın Portalınızı Kaybetmeyin.
   
Bu Konunda Sonuna Geldik Arkadaşlar.Kullandığım Kaynaklar:
http://forum.minecraftturk.com
https://www.google.com.tr
                                                      
Ve Bu Arada Abone Olursanız Sevinirim ! Birde Fener Nasıl Kullanılır Bir Daha ki Konu O Olacak.  

1 yorum:

  1. Abone Olursanınız Yazmışımda Link Vermemişim :D İşte Link
    https://www.youtube.com/channel/UCQMPcpYzvrettDxFuD9-4_w

    YanıtlaSil