Abone Olmanız Gereken Kanallar !

10 Mart 2014 Pazartesi

Saldıran Moblar

Yukarıda gördüğünüz moblar saldırgan moblardır.
Blaze ile başlayalım:Blaze Nether'da bulunur.Netherdaki kalelerin içinde spawnerleri olur bunların üzerine meşale koyun yada kırın meşale koyarsanız doğmazlar ama kırarsanız size exp gelir.Blaze'ler ateş ettiğinde
sizi yakar.
Mağara örümceği:Size vurursa sizi zehirler ve Mağaralarda örümcek ağlarının içinde spawnerleri bulunur.
Creeper:Creeper oyunda belki de en sinir bozucu canavar olabilir.Çünkü Ona yaklaştığınızda patlayacaktır.
Ghast:Ghast değişik bir ses çıkarır.Ghast uçar koca kafalı bir şeydir.Size Ateş topu atar eğer kılıcınızla ateşe vurursanız ateş ona doğru geri döner ya da yay'la vurabilirsiniz.
Magma Küpü:Magma küpü Nether'da bulunur içinden magma kremi çıkar size pek fazla saldıramaz çünkü çok yavaştır.Sadece zıplar,ve nether'da kalelerin yanlarında bulunur.
Gümüş Balığı:Gümüş balığı madenlerde gezerken bazı taşlar yavaş kırılır bunların içinden bu gümüş balığı denilen mob çıkar.Bu mob size hızlı bir şekilde saldıracaktır.Onun canı azdır ama etkisi büyüktür sürü halinde geldiklerinde sizi öldürebilirler.
İskelet:İskeletler nadiren nether:'da da bulunur ama dünyada tabi ki daha fazla var.İskeletler mod hariç yay kullanırlar.Sizi uzaklaştıracakları için avantaj onlarda olur.Öldürünce kemik ve ok çıkar.
Sümük:Bu mob'da magma küpü gibi zıplar ama daha hızlıdır.Bataklık biyomunda bulunur.Öldürdükçe içinden balçık topu çıkar.Bununla yapışkan piston yapılır.
Örümcek:Örümcekler siz yukarıda olsanız bile tırmanabilirler.Size akşamları saldırabilirler.Eğer şanslıysanız sabahları saldırmazlar(siz ona vurmadığınız sürece).İçinden ip ve örümcek gözü çıkar.Örümcek gözü yenir ama sizi zehirler.İp ile yay ve olta birde tuzak yapabilirsiniz.
Örümcek Sürücüsü:Örümcek sürücüsü yani örümceğin üstünde bir iskeletin olmasıdır.Bunları gördüğünüzde şaşırmayın.Onları öldürdüğünüzde içinden kemik ip vb. çıkar.
Cadı:Cadılar bataklıkta suyun üstüne yapılmış bir evde yaşar size bir süre saldırmaz ama o arada iksir yapmıştır.Potu attığında size zarar gelecektir.Onu öldürmek zordur ama öldürürseniz içinden çubuk,kızıltaş,ışıktaşı,örümcek gözü vb. şeyler çıkar.
Wither İskeleti:Wither iskeleti netherda bulunur ama bu da blaze gibi kalelerde yaşar.Normal iskelete göre çok daha hızlıdır.Bu iskeleti öldürünce içinden kömür çıkar çok nadiren kafa çıkar o kafa ile 3 tane bulursanız Wither yapabilirsiniz
Zombi:Zombiler size direk saldırırlar öldüremesi kolaydır.Öldürünce içinden çürük et nadiren ise patates ve ya havuç çıkar.Köylü zombilerde aynı şekilde.

1 yorum: